VILKÅR OG BETINGELSER

Ingen garanti

Dette websted kontrolleres og drives af Passion For Life Healthcare (International) (PFLH) fra vores kontor i Storbritannien. PFLH giver ingen garanti for, at materiale på sitet er passende eller tilgængeligt til brug andre steder. De der vælger at besøge hjemmesiden fra andre lokationer gør det på eget initiativ, og er selv ansvarlig for at følge de lokale love, hvis og i det omfang lokale love er relevante.

PFLH opdaterer løbende dette websted, men giver ingen garantier med hensyn til dens nøjagtighed. Brug af webstedet sker på brugerens eget ansvar. PFLH påtager sig intet ansvar for direkte, indirekte eller inkonsekvent tab ved brug af dette websted, og alle underforståede garantier er udelukkende i det omfang, det er tilladt i henhold til engelsk lov. PFLH påtager sig intet ansvar for virus, der inficerer efter brug af lyd, video eller tekst på dette websted.

Sundheds- og helseråd

Selvom vi har gjort alt for at sikre, at alle sundheds- og helseråd på dette websted er korrekte og opdaterede, er de angivne råd på dette websted af generel karakter, og PFLH hævder eller garanterer ikke for deres nøjagtighed eller anvendelighed. Man bør derfor ikke sætte sin lid til rådene for et specifik individ eller for et specifikt formål. Sådanne oplysninger skal ikke påberåbes af nogen bestemt person eller til et specifikt formål. Specifik medicinsk rådgivning skal altid søges hos en kvalificeret læge.

Alt materiale på dette websted er under ophavsret af PFLH, eller PFLH har fået tilladelse til at bruge sådant materiale. Reproduktion af dele eller af hele indholdet i nogen form er forbudt, andet end i overensstemmelse med følgende forudsætninger:

Licens til kopiering til personligt brug
Du må læse, se, udskrive og downloade materialet på disse sider til dit personlige ikke-kommercielle brug.

Licens til kopiering til begrænsede formål
Du må kopiere materialet til individuelle tredjeparter til deres personlige forbrug, så længe at du angiver denne hjemmeside som kilden til materialet. Du skal inkludere kildeangivelsen og hjemmesideadressen i kopien af ​​materialet, og du skal informere tredjeparten om, at disse betingelser også gælder for dem, og at de skal overholdes. Denne licens til kopiering tillader ikke integrering af materialet eller dele af det i noget andet arbejde eller publikation, hvad enten det er i hard copy, elektronisk eller anden form. Især (men uden nogen begrænsning til) må ingen dele af hjemmesiden distribueres eller kopieres til kommercielle formål.

Hyperlinks

Visse hyperlinks på dette websted fører dig til sider, der ikke er under PFLHs kontrol. Når du aktiverer en af ​​disse forlader du hjemmesiden. PFLH påtager sig intet ansvar eller ansvar for indholdet af tredjepartswebsteder, som der ledes til via et hypelink, og giver ingen garanti (hverken direkte eller implicit) for informationerne der findes på disse websteder.

Brug af information

Kommunikation fra brugere, med undtagelse af personlige eller sundhedsrelaterede oplysninger, der er dækket af PFLHs privatlivspolitik, behandles som ikke-fortrolige og og ikke-ejendomsretlige, og PFLH kan bruge informationen til ethvert formål, herunder reproduktion, offentliggørelse osv., Og kan bruge ideerne til ethvert formål, herunder kommercielle.

Jurisdiktion

Disse vilkår og betingelser og indholdet på dette websted er underlagt britisk lovgivning.

Ændringer

Disse vilkår og betingelser kan revideres når som helst, så brugeren rådes til at holde øje med dem løbende.

Kontakt os

Du kan anmode om en kopi af de oplysninger vi har om dig, eller du kan tilbagekalde dit samtykke til, at vi må bruge informationen om dig til direkte marketing. Kontakt PFLHs dataansvarlige på e-mail: dataprivacy@passionforlife.com.

Eller ved at skrive til:
PFLH Data Protection Officer
Passion For Life Healthcare (UK) Ltd
Fifth Floor, HQ 58 Nicholas Street,
Chester, CH1 2NP, United Kingdom

Du bedes medsende dokumentation, der hjælper os med at bekræfte din identitet. Når vi har alle disse oplysninger, vil vi besvare din anmodning inden for en måned.