VIDENSKABEN BAG SNOREEZE

Snoreeze Halsspray

Snoreeze Halsspray er rettet mod den vigtigste årsag til snorken: Dehydrering af det bløde væv bagerst i halsen. Formularen smører halsen for at reducere de vibrationer, der forårsager snorken.

Når næsevævet svulmer op under en forkølelse (eller en allergisk reaktion), tilstoppes eller begrænses luftstrømmen gennem næsen. Denne blokering kan tvinge folk til at trække vejret gennem munden – og det kan føre til snorken.

Hvordan fungerer formularen bag Snoreeze?

Snoreeze Halsspray indeholder mikrosfærer. Mikrosfærer har flere lag og indkapsler de aktive ingredienser i Snoreezes produkter. Deres ‘løglignende’ struktur med mange lag gør det muligt at frigøre de aktive ingredienser i en kontrolleret dosis over tid – med en klinisk bevist effekt i op til 8 timer.

Halsspray

Halsspray-formularen:

Indeholder kalciumcitrat, som stimulerer kroppens naturlige produktion af væske/slim, hvilket betyder, at slimhinden bagerst i svælget bliver fugtet.
Er antiinflammatorisk, hvilket fremskynder reparationen af ​​blødt væv i halsen, der er blevet beskadiget af vibrationer fra snorken.
Har termo-gel-egenskaber. Formlen forlader flasken i en fin spray og ændrer sig til en gel, når den kommer i kontakt med svælget og varmes op. Gelen giver fugt og smører det bløde væv.

Dette billede viser Snoreeze Halsspray ved stuetemperatur. Ved 20-22 °C er der endnu ikke dannet noget gel.

Ved 25-30 °C begynder termo-gelen at udvikle sig.

Når halssprayen opnår kropstemperatur dannes en tydelig gel.