Ofte stillede spørgsmål

Har du et spørgsmål om Snoreeze? Find svaret på din forespørgsel her.

Sundhedsspørgsmål

Det er sikkert at drikke alkohol og bruge Snoreezes produkter. Alkohol kan dog forværre din snorken på grund af dens afslappende virkning på musklerne bagerst i halsen. Snoreezes produkter vil derfor være mindre effektive, hvis du har indtaget alkohol.

Ja. Snoreezes produkter er fremstillet af naturlige ingredienser og er sikre at bruge hver aften. For de fleste mennesker kan positive livsstilsændringer bidrage til at reducere din risiko for snorken.

Den anbefalede dosering af Snoreezes produkter bør være tilstrækkelig for at reducere de fleste menneskers snorken i op til 8 timer. Hvis du begynder at snorke igen på et tidspunkt i løbet af natten, er det helt fint at tage en dosis mere af produktet.

Snoreezes produkter er fremstillet af naturlige ingredienser. Vi anbefaler dog, at du konsulterer din egen læge inden brug. Mange typer medicin, såsom beroligende midler, kan øge snorken på grund af deres afslappende virkning på musklerne bagerst i halsen.

Snoreezes produkter er fremstillet af naturlige ingredienser og er sikre at bruge, hvis du har astma eller andre vejrtrækningsproblemer. Vi anbefaler dog, at du konsulterer din egen læge inden brug. Vi fraråder brugen af Snoreeze Snorkeskinne, hvis du lider af alvorligt åndedrætsbesvær, såsom astma eller lungeemfysem.

Snoreezes produkter er fremstillet af naturlige ingredienser og er sikre at bruge, hvis du er gravid eller ammer. Vi anbefaler dog, at du konsulterer din egen læge inden brug.

Rygning kan irritere og beskadige vævet bagerst i halsen. Dette kan få dine luftveje til at blive betændte, hvilket fører til hyppig og højere snorken.

Hvis du er overvægtig kan øget vægt omkring halsen indsnævre luftvejene i din hals. Dette kan føre til hyppig og høj snorken.

Den største årsag til snorken er at musklerne bagerst i halsen slapper af. Dette kan bevirke, at luftvejene bliver smallere, og at det tynde væv i luftvejene tørrer ud og begynder at vibrere. En anden årsag til snorken er blokerede næseveje, som kan begrænse eller stoppe luftstrømmen gennem næsen. Dette kan skyldes forkølelse, allergier eller en stoppet næse, som tvinger dig til at trække vejret gennem munden, hvilket kan føre til snorken. Livsstilsfaktorer som alkohol, rygning samt overvægt kan alle gøre dig mere tilbøjelig til at snorke.

Snoreezes produkter

Snoreeze Halsspray/Mundstrimler patenterede dobbeltvirkende formular frigives over tid og smører det bløde væv bagerst i halsen, for at give effektiv snorkeaflastning i op til 8 timer.

Ja. Forskellige kombinationer af både orale og nasale Snoreezeprodukter kan arbejde sammen for at stoppe din snorken.

Snoreeze Næsespray og Næsestrimler er udviklet til dem, der snorker på grund af forkølelse, allergier eller tilstoppet næse, og arbejder ved at åbne op for den blokerede næse.

Alle Snoreezes produkter – Halsspray, næsespray, pastiller, næsestrimler, mundstrimler og snorkeskinne – er målrettet mod de vigtigste årsager til snorken, og er udviklet til dem, der snorker mest. Vi anbefaler normalt, at man prøver et af disse produkter først, da de fungerer for de fleste der snorker.