Om os

Snoreeze er Passion For Life Healthcares flagskib blandt vores varemærker.

I 1998 lancerede vi Snoreeze Halsspray. Siden da er Snoreeze vokset til at blive det største varemærke i Europa inden for snorkelindrende produkter. Gennem de sidste tyve år har vi arbejdet hårdt for at blive eksperter indenfor snorken og søvnapnø.

Som en sundhedsvirksomhed er det vigtigt at have dygtige forskere og teknikere i vores team. Vores stærke relationer med farmaceuter, tandlæger, øre-næse-hals-specialister og andet sundhedspersonale hjælper os med at skabe nye produkter, udvikle eksisterende produkter og sikre at kunderne får den support, de har brug for. Vi er det eneste mærke på markedet for snorken, med et produktsortiment der passer til enhver type snorken.

HISTORIE

Passion For Life Healthcare har været involveret i sektoren for håndkøbsmedicin i over tyve år. Vi oprettede den europæiske kategori for snorkelindrings-produkter i håndkøb gennem vores ejerskab af Snoreezevaremærket. Vi er også den britiske distributør af en række innovative, niche og premium håndkøbsprodukter, inklusiv AudiClean og PediTech. Tidslinjen nedenfor viser de væsentlige milepæle i vores virksomhedshistorie.