SÅDAN TALER DU MED DIN PARTNER OM DERES SNORKEN

Snorken er et overraskende almindeligt problem – omkring 42% af den voksne befolkning antages at snorke. Men mange mennesker gør ikke noget ved det, og det kan føre til mere alvorlige sundhedsmæssige problemer. Alzheimers, diabetes og søvnapnø er blot nogle af de ting, der kan være forbundet med snorken. På trods af hvor mange mennesker der lider af det, er det ikke normalt at snorke. At håndtere problemet kan forbedre dit helbred, og hjælpe din partner med at få en bedre nattesøvn.

Hvorfor snorker jeg?

Når vi sover slapper vores luftveje af og bliver smallere. Hvis luftvejene indsnævres for meget, trækkes luften hurtigere gennem luftvejene, hvilket får det bløde væv bagerst i halsen til at blive udtørret og vibrere. Denne lyd kaldes snorken. Der er masser af grunde til, at snorken starter. Alder, medicin og graviditet kan spille en rolle, ligesom rygning, alkohol og vægtøgning er væsentlige faktorer.

Hvordan stopper jeg med at snorke?

Livsstilsændringer kan hjælpe med at reducere risikoen for snorken. At tabe sig og skære ned på alkohol kan gøre en stor forskel.

Der er også effektive produkter, der kan give dig snorkelindring. Snoreeze Halsspray og Snoreeze Mundstrimler er målrettet mod den vigtigste årsag til snorken: Vibrationer af ​​blødt væv bagerst i din hals. Hvis du finder ud af, at du snorker højlydt, men du ikke har en tilstoppet næse, og det ikke gør en forskel, om du sover på ryggen eller siden, er dette sandsynligvis årsagen til din snorken.

5 grunde til at du skal bruge Snoreeze Mundstrimler/Halsspray til behandling af snorken

1. De behandler problemet direkte. Snoreeze Halsspray og Mundstrimler målrettes straks det bløde væv bagerst i din hals. Dette er den del, der bliver udtørret og vibrerer, hvilket skaber snorkelyde.

2. De smører din hals. Begge produkter tilfører fugt til det bløde væv, så luft let og roligt kan passere gennem dine luftveje.

3. De indeholder en formular, der frigøres over tid. Begge har vist sig at være effektive i op til 8 timer*.

4. Hvert produkt indeholder naturlige ingredienser. I modsætning til andre snorkemidler indeholder Snoreeze Halsspray og Mundstrimler ingen syntetiske ingredienser.

5. Snoreeze Halsspray giver op til 50 nætter med snorkenedsættelse. Mundstrimler fås i en pakke til 14 eller 28 nætter.

SHARE THIS POST