Snoreeze Næsestrimler

Fokuserer på snorken, der forårsages af forkølelse, allergier eller en stoppet næse. Snoreeze Næsestrimler retter sig mod snorken forsaget af forkølelse, allergier eller stoppet næse. De fleksible strimler åbner nænsomt luftvejene og forbedrer luftgennemstrømningen for effektivt at mindske snorken i op til 8 timer.

Snoreeze Næsestrimler fås i pakker af 20 i størrelserne small/medium og large

Hvordan virker Snoreeze Næsestrimler?

* Målrettet mod snorken forsaget af forkølelse, allergier og stoppet næse
* Hyper allergivenlige
* Latexfri

Snoreeze Næsestrimler fås i pakker af 20 i størrelserne small/medium og large

Hvordan fungerer næsestrimlerne:

1: Vask og tør næsen
2: Sæt en enkelt Snoreeze Næsestrimmel hen over næseryggen

Forbehold

Kun til udvortes brug. Opbevares uden for børns rækkevide. Brug kun på hud uden sår. Hvis der opstår hudirritation, skal brugen stoppes med det samme. Må ikke bruges mere end 12 timer pr. dag.

Vær opmærksom på:

Der gives ikke garanti for ”helbredelse” af snorken. Derimod kan Snoreeze Næsestrimler mindske snorkesymptomerne og give en fredfyldt nattesøvn for dig og din partner. Snoreeze Næsestrimler er ikke en kur mod søvnapnø (en relateret medicinsk vejrtrækningslidelse).

Du kan muligvis lide af søvnapnø, hvis du holder op med at trække vejret under din søvn, vågner træt om morgenen og falder i søvn i løbet ad dagen. Hvis du oplever nogle af disse symptomer, skal du opsøge din læge.

Hvordan virker Snoreeze Næsestrimler?

Snoreeze Næsestrimler åbner nænsomt passagen i næsen for at forbedre luftgennemstrømningen natten over.

Er det ufarligt at bruge Snoreeze Næsestrimler hver nat?

Ja. Snoreeze produkter er lavet af naturlige ingredienser og er sikre at bruge hver nat. For de fleste mennesker vil positive livsstilsændringer kunne minimere risikoen for snorken.

Kan jeg bruge forskellige Snoreeze produkter på samme tid?

Ja. Kombinationen af både orale og nasale Snoreeze produkter kan bruges samtidig for at stoppe din snorken

Kan jeg bruge Snoreeze Næsestrimler, hvis jeg tager medicin?

Snoreeze produkter er fremstillet med naturlige ingredienser. Dog anbefaler vi, at du spørger din læge før brug. Mange typer af medicin, såsom sovepiller, kan forværre snorken på grund af den afslappende påvirkning af musklerne bagest i halsen.

Kan jeg bruge Snoreeze Næsestrimler, hvis jeg lider af astma eller andre luftvejsproblemer?

Snoreeze produkter er lavet af naturlige ingredienser og er sikre at bruge, hvis du har astma eller andre luftvejsproblemer. Men vi anbefaler, at du rådfører dig med din læge før brug.

Kan jeg bruge Snoreeze Næsestrimler, hvis jeg er gravid?

Snoreeze produkter er lavet af naturlige ingredienser og er sikre at bruge, hvis du er gravid eller ammer. Men vi anbefaler, at du altid rådfører dig med din egen læge før brug.

Hvad gør jeg, hvis produktet ikke virker?

Snorken er et komplekst problem, som skyldes mange forskellige årsager. Med Snoreezes brede produktsortiment har vi et produkt til enhver form for snorken. Hvis du bruger et Snoreeze produkt og synes, at det ikke hjælper mod din snorken, kan du måske få større glæde af et andet produkt i vores sortiment. Sørg for at læse den detaljerede produktbeskrivelse før du vælger et produkt. Hvis du stadig har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeserviceteam, som sidder klar til at hjælpe dig.